Interim Solutions

Blog

ONETD Interim Solutions ontzorgt Q-Estate op het gebied van recruitment!

15 March 2023

onetd-37

Jan ten Napel deelt zijn ervaringen met ONETD Group

Als eigenaar van Q-estate, vond ik het grote voordeel van samenwerken met ONETD Interim Solutions hun unieke “one-stop-shop”-benadering in recruitment. Gedurende een periode van 4 maanden hebben we samengewerkt met hun ervaren HR-interim professional, die niet alleen heeft geholpen bij het implementeren van ons prestatiebeoordelingssysteem, maar ook een belangrijke rol heeft gespeeld bij het zoeken naar een vaste HR-adviseur voor ons bedrijf.

Het feit dat ONETD Interim Solutions een alles-in-één oplossing biedt, met één aanspreekpunt voor al onze recruitmentbehoeften, was echt een toegevoegde waarde. Ik hoefde me geen zorgen te maken over het coördineren van verschillende partijen. Ze namen de verantwoordelijkheid en zorgden voor een naadloze en efficiënte samenwerking.

Dankzij hun one-stop-shop-aanpak konden we ons volledig richten op ons HR-project, wetende dat ONETD Interim Solutions het hele recruitmentproces beheerste. Ik ben hen enorm dankbaar voor hun professionele begeleiding gedurende het gehele project en hun waardevolle bijdrage aan het succes van Q-estate.

“Q-Estate is een enorm fijne opdrachtgever omdat zij goed begrijpen dat doorpakken & wederzijdse betrokkenheid cruciaal is in recruitment. Daarnaast voel je het vertrouwen dat zij hebben in ONETD Group en dat zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan de slag kan gaan!”

Anouk Evertzen – ONETD Group

jlf x onetd
jelle.draper-2023.05.15-jorisrieter-0003

Contact Joris Rieter

Manager Interim & Headhunter