Interim
Solutions

Jouw partner in tijdelijke topprestaties!

JOUW PARTNER IN TIJDELIJKE TOPPRESTATIES

Welkom bij ONETD Interim Solutions, jouw partner voor tijdelijke topprestaties! Onze interim professionals zijn direct inzetbaar en bieden expertise voor diverse uitdagingen. Of je nu ondersteuning nodig hebt voor een project of een specialist zoekt om een (tijdelijke) rol te vervullen, wij staan voor je klaar. Met Interim Solutions brengen we nieuwe inzichten en innovatieve oplossingen.

interim_solutions
jelle.draper-2023.05.15-jorisrieter-0003

Contact Joris Rieter

Manager Interim & Headhunter

Klanten waar we mee samen werken

onetd-30

ONETD Interim Solutions

Dé partner op het gebied van tijdelijke HR topprestaties. Door een uitgebreid netwerk van HR-professionals, een trackrecord van succesvolle samenwerkingen en uiteraard affiniteit met alle thema’s rondom HR, heeft ONETD Interim Solutions zich ontwikkeld tot sparringpartner op elk niveau, in elke branche. Door te evalueren waar eventuele pijnpunten of kansen liggen op het gebied van HR-management, wordt duidelijk in kaart gebracht welke stappen nodig zijn om vooruit te gaan. Soms worden deze stappen al duidelijk door het uitwisselen van kennis, soms is daar een tijdelijke HR-manager voor nodig. In beide gevallen denken wij graag mee. Wij luisteren, adviseren en bemiddelen wanneer nodig, alles met onze opdrachtgever centraal.

Interim Solutions

Organisaties hebben meerdere mogelijkheden om te groeien. Vaak wanneer organisaties kwalitatief willen groeien, ligt de aard van deze groei bij de vraag naar expertise. Welke vorm deze expertise aanneemt, ligt in de aard van de urgentie. Zoek je projectmatig een professional, tijdelijke vervanging van een van je specialisten óf zoek je iemand die een project kan opzetten en je team daarin kan meenemen, dan is interim dé oplossing. ONETD Interim Solutions heeft een up-to-date netwerk van professionals beschikbaar en inhoudelijk de kennis om naast bemiddelaar te fungeren als adviseur. Zo weet je dat je de juiste professional hebt op de juiste plek, voor een kwalitatieve oplossing.

onetd-36
onetd-24
onetd-79
onetd-31
onetd-73
onetd-36
onetd-24
onetd-79
onetd-31
onetd-73

Een wereldwijd netwerk

Bijdragen aan kwalitatieve groei van onze partners. Interim is een oplossing, geen must. Samen kijken naar de organisatie en welke vorm van expertise daaraan bijdraagt, dat is wat ONETD Group doet. ONETD Interim Solutions heeft een up-to-date netwerk van professionals beschikbaar en inhoudelijk de kennis om naast bemiddelaar te fungeren als adviseur. Zo weet je dat je de juiste professional hebt op de juiste plek, voor een kwalitatieve oplossing.

onetd-22

Wij zijn de professionals!

Wij zijn ambitieus, dat zie je, dat voel je én dat merk je aan alles.

“Een search maken is gebruik maken van mijn sources. Wie kent wie, waaruit bestaat het netwerk van mijn collega’s bij ONETD, wat zijn de organisaties waar de kandidaat nu zit. Dat puzzelen is onwijs gaaf en uiteindelijk 2 of 3 kandidaten aan de klant voorleggen.”

Joris Rieter – ONETD Group

jelle.draper-2023.04

ONE STOP SHOP

INTERIM SOLUTIONS

ONE STOP SHOP

INTERIM SOLUTIONS

WE GAAN GRAAG MET JE IN GESPREK

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen of wil je meer weten? Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

    Vragen over onetd group?

    Werving & Selectie, Executive Search, Referral Recruitment, Interim Solutions of een combinatie daarvan? Wij maken het graag concreet. Bel of mail één van onze collega’s en we verrassen je graag met ons antwoord.

    Over ons