C-level
Search

Sterk netwerk in boardrooms

Internationaal netwerk

Vertrouwen, samenwerken én snel schakelen. Bij Executive Search is dat de basis. Inmiddels bewijzen wij dat we ook op C-Level gesprekspartner zijn. Nationaal en internationaal.

logo-executive
tim bijlsma directeur van onetd groep de one stop shop in recruitment

Contact Tim Bijlsma

Directeur

Executive Search, ‘de Champions League’ binnen recruitment. Ervaren C-level professionals verbinden met unieke opdrachtgevers. Dat is wat ONETD Executive Search doet.

onetd-90

In onze ogen is Executive Search echt een vak apart, vandaar dat het ook een unieke manier van werken vereist. Het zijn vaak lange intensieve processen, omdat het cruciale posities zijn voor de toekomst van een onderneming. Vandaar dat wij met veel aandacht de eerste en tweede gesprekken voeren, op kantoor of extern, om zo de kandidaat écht goed te kunnen screenen. Niet alleen op hard skills, maar juist op soft skills, drive en ambities. Daarnaast gaan wij ook vaak mee met de kandidaat naar het gesprek bij de opdrachtgever, om continu betrokken te zijn en aan beide kanten te ondersteunen waar nodig.

Jouw gesprekspartner op c-level

De afgelopen jaren hebben wij tientallen directie vacatures mogen vervullen, in meer dan 15 landen. Wij hebben kennis, ervaring en netwerk in vrijwel alle sectoren en functies. Dat komt omdat ons team bestaat uit diverse professionals, ieder met zijn/haar eigen expertise. 

Klanten waar we mee samen werken

Wat is Executive Search?

Executive Search, ook wel bekend als ‘Headhunting,’ is een gespecialiseerde vorm van personeelswerving. Het draait om het vinden van hooggekwalificeerde en ervaren kandidaten voor senior managementposities, zoals CEO’s, CFO’s, CTO’s en andere C-level functies. Dit proces is van vitaal belang voor bedrijven die op zoek zijn naar leiderschapstalent op het hoogste niveau. Het is geen gewoon wervingsproces, maar eerder een zeer gerichte en strategische benadering om topkandidaten te identificeren en aan te trekken.

ONE STOP SHOP

EXECUTIVE SEARCH

ONE STOP SHOP

EXECUTIVE SEARCH

onetd-91

Waarom Executive Search?

Het is van cruciaal belang voor bedrijven die zich in de Champions League van hun branche willen begeven en succesvol willen zijn. Dit geldt met name voor organisaties die hoogwaardige leidinggevende talenten nodig hebben om hun strategische visie te realiseren en toekomstig succes te waarborgen.

Belangrijke functies die onder het bereik van Executive Search vallen, omvatten:

 • CEO (Chief Executive Officer): De hoogste uitvoerende functie, verantwoordelijk voor het leiden van de gehele organisatie.
 • CFO (Chief Financial Officer): Verantwoordelijk voor financiële strategie, planning en rapportage.
 • CCO (Chief Commercial Officer): Ook wel commercieel directeur, is binnen het bestuur verantwoordelijk voor verkoop en marketing.
 • CMO (Chief Marketing Officer): Verantwoordelijk voor de marketingstrategie en merkontwikkeling.
 • CHRO (Chief Human Resources Officer): Vertegenwoordigt in het Executive Commitee alle personeel- en organisatie – georiënteerde afdelingen.
 • CPO (Chief Procurement Officer): Bepaalt de doelstellingen, de strategie en het beleid van de organisatie of afdeling.
onetd-84

Wij zijn de professionals

Wij zijn ambitieus, dat zie je, dat voel je én dat merk je aan alles.

WE GAAN GRAAG MET JE IN GESPREK

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen of wil je meer weten? Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

  “Een search maken is gebruik maken van mijn sources. Wie kent wie, waaruit bestaat het netwerk van mijn collega’s bij ONETD, wat zijn de organisaties waar de kandidaat nu zit. Dat puzzelen is vet en uiteindelijk 2 of 3 kandidaten aan de klant voorleggen.”

  Martijn Roozendaal – ONETD

  martijn roozendaal recruitment specialist bij de onetd group

  Vragen over onetd group?

  Werving & Selectie, Executive Search, Referral Recruitment, Interim Solutions of een combinatie daarvan? Wij maken het graag concreet. Bel of mail één van onze collega’s en we verrassen je graag met ons antwoord.

  Over ons