Uw partner in recruitment

Expert in het opbouwen van sterke, succesvolle teams

Matchmaker in recruitment

Bij ONETD zijn we niet alleen toegewijd aan werving en selectie, executive search, interim solutions en referral; we zijn uw partner in het opbouwen van sterke, succesvolle teams. Of u nu één vacature hebt of er duizenden moet invullen, ONETD Group biedt de expertise om dit efficiënt en effectief te doen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw organisatie kunnen helpen gedijen in de competitieve wereld van vandaag.

sietse brands directeur van onetd groep de one stop shop in recruitment

Contact Sietse Brands

Directeur

Wij geloven
Dat mensen Het
verschil maken

Onze missie is om de brug te slaan tussen organisaties en toptalent door kwaliteit, betrokkenheid en snelheid te bieden in recruitment en HR-oplossingen. Wij zijn het verlengstuk van onze opdrachtgevers en streven ernaar om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen in een dynamische arbeidsmarkt.

onetd-83
onetd-38
onetd-86
onetd-33
onetd-83
onetd-38
onetd-86
onetd-33

The One Stop Shop in Recruitment

In de wereld van recruitment zijn wij de dirigent van verandering. Onze visie is om wereldwijd hét aanspreekpunt te worden voor organisaties die snelheid, diversiteit en succes in één verlengstuk willen vinden, en dit alles als de ultieme one-stop-shop

Klanten waar we mee samenwerken

One stop shop

Werving & Selectie

The Referral Company

Executive Search

Interim Solutions

One stop shop

Werving & Selectie

The Referral Company

Executive Search

Interim Solutions

“Het is gaaf om te zien dat de one stop shop in recruitment werkt bij onze opdrachtgevers. We zijn de eerste recruitment organisatie in de wereld die deze combinatie heeft gemaakt van recruitment activiteiten. Daar ben ik super trots op.”

Sietse Brands – ONETD Group

sietse brands directeur van de onetd group

We gaan graag met je in gesprek

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen of wil je meer weten? Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!